Niets is zo gezellig als lekker lang tafelen en natafelen met vrienden en familie. Hiervoor is een ruime eettafel een must. Met steigerhout heeft u hiermee alle mogelijkheden om de eettafel exact op uw wensen te laten aansluiten. Heeft u minder ruimte dan geven dezelfde mogelijkheden de kans om uw eethoek optimaal te benutten.

Voor uw eettafel kunt u volledig zelf bepalen welke afmetingen u wenst en welke mate van afwerking. Voor wat betreft de mate van afwerking kan gekozen worden voor een ‘dubbel’ blad, koplatten over de breedte en/of de lengte. V.w.b. de poten kan gekozen worden voor molenwieken, halve molenwieken, beide zijn mogelijk onder het blad of door het blad, volledig dichte zijkanten, een onderstel van steigerbuizen kruizen of een ander type poot, volledig naar uw wens.

 

De eettafel op onderstaande foto’s is ca. 200 x 100 x 78 (l x b x h) en is zeer glad geschuurd en behandeld met een white wash. Het meubel heeft een ‘dubbel’ blad en koplatten over de breedte. De poten zijn molenwieken onder het tafelblad.

Prijs: € 250,-