Wat is er nu leuker dan uw kind te verrassen met een speelkeuken. De blik in de ogen van uw kind zullen u doen stralen bij het uitpakken van dit unieke kado, dat ook nog sterk is en tegen een behoorlijk stootje kan.

In deze kinderkeuken kan uw kind zich volledig uitleven. Doordat het een kinderkeuken betreft raden wij aan om te kiezen voor een zeer glad geschuurde afwerking. Er kan gekozen worden voor een uitwerking met een oven, deur, kookplaat of een ‘gasfornuis’, met een echte kraan of een kraan van hout.

Voor de afwerking van de kinderkeuken kan gekozen worden voor onbehandeld, geschuurd of zeer glad geschuurd. Uiteraard kunt u de keuken onbehandeld laten of met een wash of lak behandelen.

 

De kinderkeuken zoals in onderstaande foto’s weergegeven is ca. 100 x 45 x 40 (b x h x d). De achterplaat is ca. 100 cm hoog. Deze keuken is zeer glad geschuurd en vervolgens behandeld met een grey wash. Het handvat van de oven, de draaiknoppen van de oven en het kookplaatje zijn zwart. Verder is deze keuken uitgerust met een chromen kraan en RVS bakje als spoelbak.

Prijs: € 175,-