Een salontafel is naast de bank het belangrijkste meubelstuk in uw zithoek. Op de salontafel wilt u uw drinken en uw hapjes kwijt, maar ook soms lekker luieren met de voeten op de tafel. Dat laatste is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bij een glazen salontafel nooit een probleem. Een salontafel van steigerhout is zeer sterk en geeft een stoere uitstraling aan uw zithoek. Daarnaast kan met een wash of lak de salontafel volledig naar uw smaak worden afgewerkt.

De mate van afwerking kan volledig worden samengesteld. Een ‘dubbel’ blad, koplatten over de breedte en/of de lengte. Voor wat beteft de poten kan gekozen worden voor molenwieken onder het blad of door het blad, volledig dichte zijkanten of een ander type poot, volledig naar uw wens.

 

De salontafel op onderstaande foto’s is ca. 100 x 60 x 40 (l x b x h), is geschuurd en behandeld met een white wash. Het meubel heeft een ‘dubbel’ blad, maar geen koplatten. De poten zijn molenwieken van kwart-planken, aan de onderkant zijn de poten door het blad heen en aan de bovenkant onder het tafelblad.

Prijs: € 150,-