Bij Zobo Hout staat de klantwens centraal. Hierbij zullen wij u altijd met plezier en kennis adviseren. Voor veel mensen gaat het bij steigerhouten meubelen vooral om de look-and-feel die steigerhout met zich meebrengt. Deze look-and-feel zit onder andere in het gebruik van de brede planken met knoesten.

Voor steigerhouten meubelen wordt door ons in beginsel dan ook gebruik gemaakt van steigerhouten planken met een dikte van ca, 2 cm. De look-and-feel is hetzelfde, maar het gewicht is een stuk lager, wat weer leidt tot meer gebruikscomfort. Indien gewenst kan er uiteraard altijd wel worden gekozen voor het gebruik van planken met een dikte van ca. 3 cm.

Voor alle meubelen is het ook mogelijk om met steigerbuizen te werken, zoals u deze wilt.

 

Voor de afwerking is bij Zobo Hout alles mogelijk. De meubelen kunnen onbehandeld worden geleverd, maar uiteraard ook geschuurd of zelfs zeer glad geschuurd. Verder kunt u kiezen voor iedere kleur wash of lak. Voor extra bescherming is het mogelijk, indien geschuurd, te kiezen voor een behandeling met blanke lak of een waterafstotende behandeling.

Alle meubelen worden op maat gemaakt, naar uw wens. Hou rekening bij het bestellen van de meubelen waar de meubelen komen te staan. Wilt u bijvoorbeeld op de bovenverdieping  een kledingkast, dan is het van belang dat de deurkozijnen, maar ook het trapgat ruim genoeg zijn om daar het meubel doorheen te krijgen. Hout is een natuurproduct. Niet één plank is gelijk en niet één plank is even recht als de andere. Dit is de charme van steigerhout.

 

Zobo Hout is meer dan alleen hét adres voor uw houten meubelen. Wij maken namelijk ook veranda’s van bijv. Douglas-hout, loopwagens voor kinderen of haardhoutopslagen. Zoals bekend: volledig naar uw wens!